Actualidad

Tota la flota de vehicles del Consorci d’Aigües Costa Brava Girona ja és elèctrica

En consonància amb la seva política de reduir les emissions de CO2 i apostar per la sostenibilitat, el Consorci d’Aigües Costa Brava Girona ha completat el procés progressiu de renovació de la seva flota de vehicles i ara tots disposen de motor cent per cent elèctric.

Aquest pas es complementarà amb l’habilitació de més punts de recàrrega en diferents estacions depuradores d’aigües residuals (EDAR) i equipaments que l’ens té repartits arreu del litoral i el prelitoral gironí.

L’acció forma part de la línia estratègica del Consorci d’Aigües i està alineada amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), que guien la implementació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. En aquesta línia, afronta el repte de la Comissió Europea de convertir Europa en una regió climàticament neutra el 2050.

Sede electrónica y transparencia

Bienvenido/a

Bienvenidos a la Sede electrónica del Consorcio de Aguas Costa Brava Girona, el espacio virtual que ponemos a disposición de los particulares y entes públicos para acceder a la información, los servicios y los trámites electrónicos.