Actualitat

El Consorci d’Aigües Costa Brava Girona renova el lloc web coincidint amb el seu 50è aniversari

El nou web, que també adapta el domini a la denominació actual de l’ens, amplia continguts i permet una navegació més àgil i dinàmica

Coincidint amb els 50 anys de la seva creació, el Consorci d’Aigües Costa Brava Girona ha decidit renovar completament el seu lloc web amb l’objectiu d’oferir-hi més continguts i facilitar-ne la usabilitat. Fins i tot, ha canviat de domini per adaptar-lo a la seva nova denominació, que va entrar en vigor el passat 1 de gener.

El nou portal, amb un disseny més visual, dinàmic i intuïtiu, manté el gruix d’apartats que ja tenia, però n’incorpora de nous, com el d’actualitat. A partir d’ara, es podran consultar les darreres notícies relacionades amb el Consorci d’Aigües i també les dels últims mesos, a les quals s’hi pot accedir mitjançant un cercador.

També s’hi ha afegit un espai dedicat al 50è aniversari de l’ens, que se celebra durant aquest 2021. En aquest espai es pot trobar una breu cronologia dels fets més transcendents de la història del Consorci des del 1971 i una explicació al voltant del canvi de logotip, que també s’ha portat a terme aprofitant l’efemèride d’enguany.

Aquest nou lloc web, adaptat quant al disseny als paràmetres homogenis establerts per la Diputació de Girona i el seu grup institucional, ha reorganitzat els continguts per agilitzar-ne la cerca d’informació des del menú de la pàgina principal, ja sigui en relació amb els serveis que presta el Consorci (abastament, sanejament, regeneració i compostatge) o per accedir a la seu electrònica per fer algun tràmit.

El Consorci d’Aigües Costa Brava Girona és un ens públic integrat per la Diputació de Girona i quaranta-set municipis del litoral i el prelitoral gironí. Gestiona, dins del cicle de l’aigua, el sanejament d’aigua en alta (transport a l’estació depuradora d’aigües residuals, depuració i abocament al medi o regeneració) i l’abastament d’aigua en alta (captació, transport i potabilització) per subministrar-la a més d’un milió de persones a l’estiu, en col·laboració amb l’Agència Catalana de l’Aigua.

Seu electrònica i transparència

Benvingut/da

Benvinguts a la Seu electrònica del Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, l’espai virtual que posem a disposició dels particulars i ens públics per accedir a la informació, els serveis i els tràmits electrònics.