Actualitat

Guardó al Consorci d’Aigües Costa Brava Girona en els Premis de l’Aigua 2021 amb motiu dels cinquanta anys de l’ens

El vicepresident primer, Lluís Puig, ha recollit aquest dimecres al CosmoCaixa de Barcelona aquesta distinció que concedeix l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua

Amb motiu del seu cinquantè aniversari, el Consorci d’Aigües Costa Brava Girona ha estat distingit en els Premis de l’Aigua 2021 per la seva trajectòria. L’acte ha tingut lloc aquest dimecres al CosmoCaixa de Barcelona, en el marc del IV Congrés de l’Aigua de Catalunya.

El vicepresident primer, Lluís Puig, ha recollit el guardó que concedeix anualment l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua a aquelles entitats, persones o actuacions que han contribuït a millorar la relació de la població catalana amb l’aigua i el seu entorn natural. El jurat, nomenat per la Junta Directiva de l’Associació, està integrat per personalitats de prestigi reconegut en el món de l’aigua a Catalunya.

En la seva intervenció, Lluís Puig ha destacat: «Des del primer dia, hem tingut el compromís ferm de garantir una gestió òptima del cicle de l’aigua i, en aquesta línia, hem esdevingut promotors i referents en el sector pel que fa al sanejament de les aigües residuals, l’abastament d’aigua en alta i la regeneració de les aigües depurades per a la reutilització posterior. I estem treballant, i així ho continuarem fent, per mantenir aquest segell».

En el Congrés de l’Aigua a Catalunya d’enguany, que s’ha desenvolupat aquest dimarts i dimecres, també hi ha intervingut Xavier Tristan, cap del Servei de Planificació, Projectes i Obres del Consorci d’Aigües, amb la ponència sobre l’afectació en usos no agrícoles de l’aigua, i el gerent, Jordi Agustí, que ha presidit la sessió «Governança de l’aigua i canvi climàtic».

El Consorci d’Aigües Costa Brava Girona és un ens públic integrat per la Diputació de Girona i quaranta-set municipis del litoral i el prelitoral gironí. Gestiona, dins del cicle de l’aigua, el sanejament d’aigua en alta (transport a l’estació depuradora d’aigües residuals, depuració i abocament al medi o regeneració) i l’abastament d’aigua en alta (captació, transport i potabilització) per subministrar-la a més d’un milió de persones a l’estiu, en col·laboració amb l’Agència Catalana de l’Aigua de la Generalitat de Catalunya (ACA).

Seu electrònica i transparència

Benvingut/da

Benvinguts a la Seu electrònica del Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, l’espai virtual que posem a disposició dels particulars i ens públics per accedir a la informació, els serveis i els tràmits electrònics.