Actualitat

El Consorci d’Aigües Costa Brava Girona aposta pels vehicles elèctrics en la renovació de la flota del servei d’abastament

El Consorci d’Aigües Costa Brava Girona es manté ferm en la seva voluntat de reduir l’empremta ambiental i les emissions de CO2 a l’atmosfera. Ara, el servei d’abastament ha renovat la seva flota de vehicles i ho ha fet apostant majoritàriament pels elèctrics. Vuit dels onze que s’han adquirit ho són.

Aquest pas s’ha fet per la necessitat de l’empresa explotadora, la UTE Abastament Consorci Costa Brava, de complir amb el compromís contractual d’assolir un nivell d’emissions de diòxid de carboni associades als consums energètics directes de l’empresa explotadora inferior a 1 g CO2/m3 subministrat en termes anuals.

Una vegada feta la contractació d’energia cent per cent renovable per a les necessitats de les instal·lacions del servei d’abastament en alta, la renovació de la flota de vehicles és la que ha de permetre a la UTE Abastament Consorci Costa Brava l’assoliment d’un valor tan baix d’emissions de CO2.

 

Seu electrònica i transparència

Benvingut/da

Benvinguts a la Seu electrònica del Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, l’espai virtual que posem a disposició dels particulars i ens públics per accedir a la informació, els serveis i els tràmits electrònics.