Actualitat

El Consorci de la Costa Brava incrementa en 1.643.000 euros la seva capacitat d’execució d’obres aquest 2020

El Ple de la Diputació de Girona ha aprovat una ampliació del pressupost d’enguany de l’ens, a través de l’aportació de recursos econòmics propis estalviats

El Consorci de la Costa Brava ha rebut el vistiplau del Ple de la Diputació de Girona per fer una ampliació del seu pressupost d’aquest 2020. La modificació permetrà a l’ens incrementar en 1.643.983,66 euros la seva capacitat d’execució d’obres de millora dels seus serveis enguany. Aquests diners provenen de romanents de tresoreria, de recursos econòmics propis estalviats.

El president de la Diputació de Girona i del Consorci de la Costa Brava, Miquel Noguer, ha incidit en la necessitat de la mesura perquè les actuacions que se’n derivaran no podien demorar-se fins al 2021: “És una modificació pressupostària molt necessària. Hi ha millores en algunes infraestructures que s’han de fer ja pels danys ocasionats pel Gloria i, globalment, creiem que les actuacions previstes serviran perquè el Consorci de la Costa Brava pugui oferir millors serveis”.

Més de la meitat d’aquests diners (en concret, 847.321,29 euros) es destinaran a actuacions de reposicions i millores en sanejament. Les més remarcables són la reparació d’emissaris submarins a sa Riera, a Palamós, per un valor de 200.000 euros, i les obres d’asfaltatge de camins d’accés a les depuradores (100.000 euros).

De la resta, 781.662,37 euros s’invertiran en inversions en abastament. Són tretze projectes, entre els quals destaquen el de l’obra d’instal·lació de mesuradors de cabal en diverses parts del sistema d’abastament d’aigua en alta del Consorci de la Costa Brava (207.571,32 euros), la renovació d’un tram de canonada d’impulsió de l’ETAP d’Empuriabrava al dipòsit Muralla de Roses (185.000) i l’obra d’instal·lació de dues vàlvules de ventosa a la canonada de captació de Vilanova de la Muga (120.000 euros).

Els 15.000 euros restants es destinaran a estudis tècnics per millorar la funcionalitat en les infraestructures d’abastament del Consorci de la Costa Brava.

Seu electrònica i transparència

Benvingut/da

Benvinguts a la Seu electrònica del Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, l’espai virtual que posem a disposició dels particulars i ens públics per accedir a la informació, els serveis i els tràmits electrònics.